Νέα Μελών ΣΕΠΕ

SAP: Ολοκληρωμένη λύση εκπαίδευσης

Η SAP συμβάλλει στη διαρκή εκπαίδευση και εξερεύνηση νέων γνωστικών πεδίων των στελεχών τη αγοράς μέσα από τη παροχή της ολοκληρωμένης λύσης SAP Learning Hub. Στόχος του Learning Hub είναι η παροχή άμεσης, cloud-based πρόσβασης στη βάση γνώσης του οργανισμού εκπαίδευσης SAP.

Συγκεκριμένα το SAP Learning Hub προσφέρει διαρκή πρόσβαση σε περισσότερους από 3.000 ενημερωμένους εκπαιδευτικούς τίτλους (flipbooks, e-learning εκπαιδεύσεις και delta knowledge), διαδραστικό περιβάλλον κοινωνικής εκμάθησης υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων στελεχών, πρόσβαση σε live συστήματα εκπαίδευσης και 12μηνη cloud-based συνδρομή που ελευθερώνει τους συμμετέχοντες από το κόστος υποδομής IT, υποστήριξης και συντήρησης του εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Το SAP Learning Hub εντάσσεται στη παγκόσμια στρατηγική της εταιρείας που προάγει την εκπαίδευση και την ανάπτυξη καινοτομίας μέσα από την ανάπτυξη και εξέλιξη νέων γνωστικών πεδίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν στο SAP Learning Hub στο Discovery Edition της λύσης και για πλήρη πρόσβαση μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα εκπαίδευσης της SAP (τηλ. 210 9473885).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ