Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Αποκλειστική συνεργασία Deloitte Academy - Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institute (EAISI) για τη δημιουργία ενός καινοτόμου Executive Program για Data Science & AI.

DELOITTE
Πληροφορίες Επιχείρησης

H Deloitte Academy και το Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institute (EAISI), το πρώτο Ινστιτούτο στην Ολλανδία που προσφέρει εκπαιδευτικά ΑΙ προγράμματα εδώ και 5 χρόνια, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, για τη δημιουργία ενός καινοτόμου Executive Program on Data Science & AI, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των στελεχών της ελληνικής αγοράς στην επαναστατική τεχνολογία που αλλάζει τα δεδομένα στην παγκόσμια αγορά.

Το πρόγραμμα παρουσίασαν σε στελέχη της αγοράς και δημοσιογράφους στα γραφεία της εταιρείας με την παρουσία του Carlo van de Weijer, General Manager του EAISI και του Joren Lokkerbol, διευθυντή του Executive Program on Data Science and AI του EAISI.

Η Deloitte Academy φέτος μπαίνει σε νέο κύκλο λειτουργίας και προσφέρει σε στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες, προγράμματα, upskilling, reskilling και Executive Education, μέσω μίας ευέλικτης εκπαιδευτικής εμπειρίας με πρακτική εξάσκηση πάνω σε θέματα Technology, Exponential Business Strategy, Finance, Tax, Legal & Risk.

Το Eindhoven AI Systems Institute (EAISI) συνεργάζεται από φέτος με την Deloitte Ελλάδος για τη δημιουργία νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην data driven επιχειρηματικότητα και απευθύνεται σε Business και Tech Experts, ώστε να αναπτύξουν ένα στιβαρό πλάνο υιοθέτησης της τεχνητής νοημοσύνης στην επιχείρησή τους.

H Νίκη Συροπούλου, Leader της Deloitte Academy δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Η τεχνητή νοημοσύνη θα διαδραματίσει αναμφίβολα καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος κάθε επιχείρησης. Η συνεργασία μεταξύ της Deloitte και του EAISI φέρνει στην ελληνική αγορά ένα μοναδικό Executive Program που συνδυάζει την τεχνογνωσία της Deloitte στον κλάδο με την εμπειρία του EAISI στην έρευνα και την εκπαίδευση στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Στόχος μας είναι οι επαγγελματίες να εξοπλιστούν με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διαπρέψουν σε ένα ΑΙ μέλλον».

Ο Γιώργος Φράγκος, Partner, Consulting, Human Capital Leader, Deloitte Ελλάδος δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την συνεργασία με το Eindhoven AI Systems Institute για το επικείμενο Executive Program σε Data Science & AI που απευθύνεται σε Senior Leaders στην ελληνική αγορά, ώστε να αποκτήσουν cutting-edge skills και να ανταγωνιστούν με ίσους όρους στο παγκόσμιο ανταγωνιστικό σκηνικό σε μια ψηφιακή εποχή που οδηγεί την τεχνολογική εξέλιξη και την καινοτομία».

Σχετικά με το Data Science & AI: Foundations

Το πρόγραμμα, διάρκειας 6 ημερών, θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο και Νοέμβριο του 2024 στην Αθήνα, με εκπαιδευτές του προγράμματος τους καθηγητές του EAISI Academy, Carlo van de Weijer, Pieter Overdevest και Joran Lokkerbol, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή επαγγελματική και ακαδημαϊκή εμπειρία.

  • Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
    • Στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες των οποίων η εργασία σχετίζεται με data και επιθυμούν να διερευνήσουν νέες οπτικές ανάλυσης και data driven entrepreneurship.
    • Στελέχη με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών και πολυετή εργασιακή εμπειρία ή με διδακτορικό τίτλο.
    • Άτομα με γνώσεις προγραμματισμού Python και Data Science.

Περισσότερες πληροφορίες για την Deloitte Academy και το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.