Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Deloitte Ελλάδος ενδυναμώνει την ηγετική της ομάδα με 2 Equity Partners και 8 Partners

DELOITTE
Πληροφορίες Επιχείρησης

Στην προαγωγή 10 διευθυντικών στελεχών της σε Equity Partners και Partners προχώρησε η Deloitte Ελλάδος, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη διοικητική της ομάδα. Το σύνολο των Partners της ανέρχεται πλέον σε 62. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί φυσική συνέπεια της στρατηγικής δέσμευσης της εταιρείας για τη διαρκή ανάπτυξη των στελεχών της και της επένδυσή της στους ανθρώπους της.  

Όλα τα τμήματα της εταιρείας ενδυναμώνονται με τους νέους Partners. Συγκεκριμένα:

Σε Equity Partner στο Τμήμα Audit (Ελεγκτικών Υπηρεσιών) προήχθη η Ανάλια Κόκκορη, η οποία έχει και την ιδιότητα της People & Purpose Leader.

Στο Τμήμα Consulting (Συμβουλευτικών Υπηρεσιών) νέοι Partners είναι οι Γιάννης Σύρρος, Γιώργος Μορφούλης, Κατερίνα Δράκου και ο Άρης Χατζηαντωνίου.

Στο Τμήμα Audit & Assurance (Ελεγκτικών Υπηρεσιών) σε Equity Partner προήχθη ο Γιώργος Μπαλαφούτης  και σε Partner ο Θοδωρής Τασιούλας.

Στο Τμήμα Financial Advisory (Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών) νέος Partner είναι Γιώργος Χαριζάνης.

Στο Τμήμα Tax & Legal (Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών) η Μυρτώ Κανδηλώρου.

Στο Tμήμα Risk Advisory (Υπηρεσιών Διαχείρισης Εταιρικού Κινδύνου) o Ηρακλής Καναβάρης.

Ο  Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO της Deloitte Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Είναι ξεχωριστή στιγμή για εμάς στην Deloitte η ανακοίνωση για την προαγωγή δέκα εξαιρετικών επαγγελματιών σε Equity Partners και Partners. Η εξέλιξή τους αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να εξελίσσουμε και να επιβραβεύουμε τα ταλαντούχα στελέχη μας που συμβάλλουν με τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις ηγετικές τους ικανότητες και την αφοσίωσή τους στην ανάπτυξη της εταιρείας και των πελατών μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και να τους υποστηρίζουμε, ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχία και την καινοτομία για τους πελάτες μας».

Συνοπτικά βιογραφικά των 2 νέων Equity Partners:

Η Ανάλια Κόκκορη εργάζεται στην Deloitte Ελλάδος για περισσότερα από 28 χρόνια, κατέχει το ρόλο του People & Purpose Leader τα τελευταία 8 χρόνια, και είναι Equity Audit Partner στο τμήμα Shipping.

Ως People & Purpose Leader, ηγείται του τμήματος Talent Management / HR / Learning & Development και είναι υπεύθυνη για τη στρατηγική και υλοποίηση των πρωτοβουλιών της εταιρείας που σχετίζονται με τη δημιουργία ενός ισότιμου και συμπεριληπτικού περιβάλλοντος, την παροχή ολοκληρωμένων δράσεων ψυχικής και σωματικής ευεξίας, καθώς και προγραμμάτων για την επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη των εργαζομένων.

O Γιώργος Μπαλαφούτης, Equity Partner στο Τμήμα Audit & Assurance και Shipping & Ports Leader της Deloitte Ελλάδος διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στην εφαρμογή των US GAAP, των ΔΠΧΑ και των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων και τη διενέργεια ελέγχων σύμφωνα με τα πρότυπα PCAOB (ολοκληρωμένα και μη ολοκληρωμένα) και τα ISA, έχοντας εξυπηρετήσει εισηγμένες και μη εισηγμένες εταιρείες.

Συνοπτικά βιογραφικά των 8 νέων Partners:

Η Κατερίνα Δράκου, Partner στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Enterprise Technology & Performance Leader, διαθέτει πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του Consulting, έχοντας αναλάβει και συμμετάσχει σε μεγάλα έργα μετασχηματισμού, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την υλοποίηση έργων. Τα τελευταία χρόνια, κατείχε το ρόλο Cloud Practice Lead και Microsoft Alliance Lead. Έχει πτυχίο Μηχανικού Πληροφορικής & Η/Υ, από το Πολυτεχνείο Πατρών.

Ο Ηρακλής Καναβάρης, Partner στο Tμήμα Υπηρεσιών Διαχείρισης Εταιρικού Κινδύνου, με εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας, διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας έχοντας προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνων κυβερνοασφάλειας σε μεγάλο αριθμό πολυεθνικών και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σε διάφορους κλάδους της αγοράς. Διαθέτει εκτενή γνώση και εμπειρία στους τομείς της στρατηγικής κυβερνοασφάλειας, της προστασίας και του απορρήτου των δεδομένων καθώς και σε θέματα που αφορούν στην ανθεκτικότητα των υπηρεσιών πληροφορικής. Κατέχει Πτυχίο στην Πληροφορική και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακό στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Είναι πιστοποιημένος με CISA και CDPSE από το Ινστιτούτο ISACA, καθώς και πιστοποιημένος κατά ISO27001. Επίσης, είναι ενεργό μέλος των επαγγελματικών ινστιτούτων ISACA και ISC2.

Η Μυρτώ Κανδηλώρου, Partner στο Τμήμα Φορολογικών Υπηρεσιών, εντάχθηκε στην Deloitte το 2011 ενώ διαθέτει συνολικά πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της φορολογίας με εξειδίκευση στη φορολογία των εταιριών του χρηματοπιστωτικού τομέα. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα ηγετικά στελέχη του τμήματος Φορολογικών Πιστοποιητικών της Deloitte και έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο σε πολλαπλά έργα φορολογικών ελέγχων σε εγχώριες και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Κατέχει το IFRS Diploma του ACCA, Δίπλωμα στη Φορολογία από το ALBA Business School, Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών  και Πτυχίο στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

Ο Γιώργος Μορφούλης, Partner στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Government & Public Services Leader, διαθέτει 26 χρόνια συμβουλευτικής εμπειρίας, έχοντας συμμετάσχει σε ένα ευρύ φάσμα σύνθετων έργων. Έχει διοικήσει περισσότερα από 65 συμβουλευτικά έργα στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα, καθώς και για λογαριασμό διεθνών οργανισμών όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Παγκόσμια Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Είναι πολιτικός μηχανικός, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διεθνή Διοίκηση και Χρηματοοικονομικά, και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ο Γιάννης Σύρρος, Partner στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Government & Public Services Deputy Leader, διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε θέματα στρατηγικής, δημόσιας πολιτικής, τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού σε οργανισμούς και επιχειρήσεις. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής με μεταπτυχιακές σπουδές σε Information Systems και Management από τα Πανεπιστήμια East Anglia και Hertfordshire στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει διατελέσει Σύμβουλος Ψηφιακής Τεχνολογίας σε υπουργεία στην Ελλάδα και ήταν μέλος της Επιτροπής Κατάρτισης για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Κοινωνία της Πληροφορίας”, ενώ ήταν Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του DIGITALEUROPE και κατέχει τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου του WITSA.

Ο Θοδωρής Τασιούλας, Partner στο Τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών, διαθέτει πάνω από 18 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην παροχή ελεγκτικών και συμβουλευτικών λογιστικών υπηρεσιών, εξυπηρετώντας οργανισμούς που δραστηριοποιούνται τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος του ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε διαφόρους κλάδους συμπεριλαμβανομένων αυτών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών καθώς επίσης και ως υπεύθυνος έργου σε πολυάριθμα projects παροχής συμβουλευτικών λογιστικών υπηρεσιών και έργων παροχής υπηρεσιών περιορισμένης διασφάλισης επί πολύπλοκων χρηματοοικονομικών συναλλαγών. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW), μέλος της Επιτροπής Συμβουλευτικής Υποστήριξης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών στην Ελλάδα (ΕΣΥΟΕΛ), κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος Νόμιμου Ελεγκτή στην Ελλάδα, κάτοχος πτυχίου Οικονομικών καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική Διοίκηση.

Ο Γιώργος Χαριζάνης, Partner στο Τμήμα Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και συγκεκριμένα στον τομέα Restructuring & Value Creation Services, επικεντρώνεται στις εταιρικές αναδιαρθρώσεις, την αξιολόγηση της λειτουργικής δραστηριότητας (operational assessment), καθώς και τη διαχείριση ρευστότητας και κεφαλαίου κίνησης. Έχει εργαστεί με μεγάλους εταιρικούς πελάτες και private equities για την ανάπτυξη και υλοποίηση βελτιωτικών ενεργειών, συμβάλλοντας στην ενίσχυση τόσο της λειτουργικής όσο και της χρηματοοικονομικής απόδοσης αυτών. Επίσης έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για το αγρο-διατροφικό οικοσύστημα στην Ελλάδα. Είναι μέλος του Fellow Chartered Certified Accountants και κατέχει πτυχίο Μαθηματικών και μεταπτυχιακό τίτλο στη Χρηματοοικονομική Διαχείριση και Έλεγχο.

Ο  Άρης Χατζηαντωνίου, Partner στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, στον τομέα Cloud & Data Engineering, διαθέτει επαγγελματική εμπειρία 17 ετών σε θέματα στρατηγικής, διαχείρισης, αποθήκευσης, διακυβέρνησης και ανάλυσης δεδομένων και επιχειρηματικής ευφυΐας. Έχει συμβάλει με επιτυχία στην υλοποίηση πολυάριθμων εφαρμογών που σχετίζονται με δεδομένα στην ελληνική αγορά (κυρίως στον κλάδο των Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών), ενώ αρκετές από αυτές έχουν υλοποιηθεί με χρήση Cloud τεχνολογιών. Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής και πτυχίου Executive MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ).