Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Samsung Προσκαλεί τους λάτρεις των Galaxy από όλο τον Κόσμο, στα Galaxy Experience Spaces

SAMSUNG ELECTRONICS GREECE SMSA
Πληροφορίες Επιχείρησης

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα ότι ανοίγει επτά Galaxy Experience Spaces σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας νέους τρόπους επικοινωνίας, δημιουργίας και ολοκλήρωσης εργασιών με το Galaxy AI[1], στο οικοσύστημα Galaxy. Με τα σημεία να εκτείνονται από το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, τη Τζακάρτα, τη Σεούλ και το Τόκιο, οι φίλοι των Galaxy σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να εξερευνήσουν το Galaxy AI από κοντά με έναν συναρπαστικό και διαδραστικό τρόπο. 

"Καθώς η Samsung συνεχίζει να εξελίσσει το Galaxy AI και να το προωθεί ένα βήμα παρακάτω, δεσμευόμαστε να παρέχουμε μοναδικές και βελτιστοποιημένες εμπειρίες Galaxy AI για να ταιριάζουν καλύτερα σε κάθε μορφότυπο, από τη νεότερη σειρά Galaxy Z μέχρι και το ευρύτερο οικοσύστημα Galaxy", δήλωσε ο Jamie Park, Αντιπρόεδρος & Επικεφαλής του Τμήματος Experience Marketing Group, Mobile eXperience Business της Samsung Electronics. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων, προσφέροντας στους λάτρεις των Galaxy μια αποκλειστική ματιά στο πώς οι δυνατότητες του Galaxy AI σε όλο το οικοσύστημα Galaxy μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινή μας ζωή".

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το καλοκαίρι είναι περίοδος διακοπών και ταξιδιών, οι χώροι Galaxy Experience Spaces προσκαλούν τους χρήστες να δουν πώς οι διαφορετικές λειτουργίες Galaxy AI μπορούν να εμπλουτίσουν κάθε ταξίδι. Οι Galaxy AI λειτουργίες παρουσιάζουν νέους τρόπους για την ενίσχυση της παραγωγικότητας με την απλοποίηση του προγραμματισμού και της οργάνωσης του ταξιδιού, νέους τρόπους για αποτύπωση αξέχαστων στιγμών, καθώς και τη δυνατότητα επικοινωνίας χωρίς το βάρος των γλωσσικών εμποδίων.

Σε επιλεγμένα Galaxy Experience Spaces, οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διάφορα προγράμματα[2]  και να δοκιμάσουν τις τελευταίες λειτουργίες Galaxy AI με συναρπαστικούς τρόπους στις νεότερες συσκευές Galaxy. 

Χώροι που θα φιλοξενηθούν τα Galaxy Experience Spaces:

  • Παρίσι: 10 Ιουλίου έως τέλη Οκτωβρίου στη διεύθυνση CE 125, 125 Av. des Champs-Élysées, 75008 Παρίσι, Γαλλία
  • Βερολίνο: 10 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου στο Mall of Berlin, Leipziger Pl. 12, 10117 Βερολίνο, Γερμανία
  • Νέα Υόρκη: 10 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου στη διεύθυνση 500 Broadway, Νέα Υόρκη, NY 10012, ΗΠΑ
  • Ντουμπάι: 11 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου στο Mall of the Emirates, Sheikh Zayed Road, Al Barsha 1, Ντουμπάι, ΗΑΕ
  • Τζακάρτα: 11 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου στο Kota Kasablanka, Jl. Casablanca Raya Kav. 88, Νότια Τζακάρτα 12870, Ινδονησία
  • Σεούλ: 11 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου στο The Hyundai Seoul,108 Yeoui-daero, Σεούλ, Κορέα
  • Τόκιο: 11 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου στο SHIBUYA TSUTAYA(Q FRONT), 21-6 Udagawacho, Shibuya City, Τόκιο 150-0042, Ιαπωνία

[1] Για τη χρήση ορισμένων λειτουργιών Samsung AI ενδέχεται να απαιτείται σύνδεση στο λογαριασμό Samsung. Η Samsung δεν δίνει καμία υπόσχεση, διαβεβαίωση ή εγγύηση ως προς την ακρίβεια, την πληρότητα ή την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων που παρέχονται από τις λειτουργίες AI. Η διαθεσιμότητα των λειτουργιών AI του Galaxy ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής. Οι λειτουργίες Galaxy AI θα παρέχονται δωρεάν μέχρι το τέλος του 2025 στις υποστηριζόμενες συσκευές Samsung Galaxy. Ενδέχεται να ισχύουν διαφορετικοί όροι για τις λειτουργίες AI που παρέχονται από τρίτους. Η υπηρεσία Galaxy AI ενδέχεται να είναι περιορισμένη για ανηλίκους σε ορισμένες περιοχές με ηλικιακούς περιορισμούς σχετικά με τη χρήση AI.

[2] Ο προγραμματισμός ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή.