Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Αλέξης Ρουσσίδης: Νέος Γενικός Διευθυντής της SingularLogic

SingularLogic
Πληροφορίες Επιχείρησης

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στη SingularLogic, μέλος του Ομίλου Space Hellas, αναλαμβάνει ο Αλέξης Ρουσσίδης. Ο Αλέξης διαδέχεται τον Δημήτρη Μπακάκο, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη μετά από πολυετή και πολύτιμη συνεισφορά στον Όμιλο Space Hellas και στον κλάδο της πληροφορικής.

O Αλέξης Ρουσσίδης, ανώτερο στέλεχος στο χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας, διαθέτει περισσότερα από 30 έτη εμπειρίας σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών, start-ups τεχνολογίας, ανάπτυξης λογισμικού, μεγάλων τηλεπικοινωνιακών παρόχων, αλλά και σε εταιρείες της βιομηχανίας πετρελαίου. Έχει ηγηθεί στη διαμόρφωση της στρατηγικής και της υλοποίησης απαιτητικών και σύνθετων έργων στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα της Ελληνικής αγοράς, αλλά και των Βαλκανίων. Από το 2021 ανήκει στο ανώτατο διευθυντικό στελεχιακό δυναμικό της SingularLogic, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας από τις θέσεις του Τεχνικού Διευθυντή και του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή.

Από τη νέα του θέση ο Αλέξης Ρουσσίδης, αξιοποιώντας την εμπειρία, τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία του συνδυαστικά με τις αξίες που διέπουν την εταιρεία, θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξή της και στην υλοποίηση των στρατηγικών της στόχων.