Νέα Μελών ΣΕΠΕ

«Αλλάζω και Εξοικονομώ» για το σπίτι με πολλά οφέλη από τα Public

PUBLIC RETAIL ΑΕ
Πληροφορίες Επιχείρησης

Τα Public συνεχίζουν να αφουγκράζονται τις ανάγκες των καταναλωτών και προσφέρουν επιπλέον σημαντικά οφέλη με κάθε αγορά προϊόντος μέσω της πρωτοβουλίας «Αλλάζω Εξοικονομώ»: Σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της ακρίβειας και προώθησης της ενεργειακής αναβάθμισης, το νέο τους πρόγραμμα βοηθάει όλα τα νοικοκυριά να αναβαθμίσουν μια σειρά ηλεκτρικών συσκευών με στόχο την ποιοτικότερη ζωή στο σπίτι. Πρόκειται για το πληρέστερο πακέτο αναβάθμισης ηλεκτρικών συσκευών για κάθε σπίτι με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 προϊόντων από 10 διαφορετικές κατηγορίες.

Η πρωτοβουλία αποτελεί ιδιωτική δράση των Public και προσφέρει πέντε σημαντικά οφέλη για όσους το επιλέξουν

  • Καλύπτει πλήρη γκάμα με 10 διαφορετικές κατηγορίες όπως Κλιματιστικά, Ψυγεία, Τηλεοράσεις, Πλυντήρια, Κουζίνες, Air Fryers, Σκούπες stick & robot αλλά και Smart Home Εξοπλισμούς
  • Περιλαμβάνει Προσφορές και Δωροεπιταγή ανακύκλωσης έως 100€
  • Οι αγορές μπορούν να γίνουν άτοκα χωρίς κάρτα και με έως 36 χαμηλές δόσεις
  • Καλύπτει Δωρεάν εγκατάσταση για όσους χρειάζονται μεγαλύτερη ευκολία
  • Επιπλέον επιστροφή αξίας στο νέοPublic + Wallet. Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα ανταμοιβών “Public +” το οποίο πλέον προσφέρει προνόμια και επιστροφή αξίας στο Public πορτοφόλι των πελατών.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες μπορούν για παράδειγμα να αγοράσουν τώρα άτοκα χωρίς κάρτα, κλιματιστικό ενεργειακής κλάσης Α+++ με δωρεάν εγκατάσταση. Παράλληλα, θα επωφεληθούν από τη δωρεάν υπηρεσία ανακύκλωσης της παλιάς συσκευής μαζί με κουπόνι έως 100€ για επόμενη αγορά. Το όφελος δεν σταματά εδώ. Θα λάβουν και επιστροφή αξίας 1% στο “Public + wallet” για επόμενη αγορά από οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων που είναι διαθέσιμη στο public.gr και στο δίκτυο καταστημάτων Public και στα μεγάλα καταστήματα “Public + home”.