Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Βραβείο Huawei Storage Capability Improvement για την Cosmos Business Systems

COSMOS CONSULTING ΑΕΒΕ
Πληροφορίες Επιχείρησης

Η Cosmos Business Systems, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, έλαβε το βραβείο Storage Capability Improvement από την Huawei, κατά την εκδήλωση «OceanClub» που έλαβε μέρος στις 27 Ιουνίου 2024, στο ξενοδοχείο Brown Acropol. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για να υπογραμμίσει τη σημασία των δεδομένων στην ψηφιακή οικονομία, όπου τα δεδομένα αποτελούν πλέον βασικό και στρατηγικό πόρο.

Η ανάπτυξη δεδομένων σε χιλιάδες βιομηχανίες απαιτεί ισχυρές, ασφαλείς και αξιόπιστες υποδομές δεδομένων. Σε αυτή την κατεύθυνση, η λύση αποθήκευσης Huawei OceanStor παρέχει στους πελάτες κορυφαίες λύσεις σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η έρευνα, οι MSP, η υγειονομική περίθαλψη, τα χρηματοοικονομικά και άλλες βιομηχανίες, απελευθερώνοντας τη σοφία των δεδομένων και βοηθώντας τους πελάτες να αντιμετωπίσουν με άνεση τις πολλαπλές προκλήσεις της ψηφιακής εποχής.

Η βράβευση της Cosmos Business Systems με το Storage Capability Improvement Award από την Huawei αποδεικνύει τις υψηλές αποδόσεις της και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει στην εφαρμογή λύσεων αποθήκευσης. Επιπλέον, παρέχει αξιόπιστες και εξατομικευμένες υπηρεσίες υποστήριξης, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες της επωφελούνται στο μέγιστο από τις λύσεις αποθήκευσης που υλοποιεί. Τέλος, η ισχυρή στρατηγική συνεργασία που έχει χτίσει με την Huawei έχει επιτύχει υψηλά επίπεδα ικανοποίησης πελατών και αποδοτικότητας έργων.

Η Cosmos Business Systems δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες της, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την υποστήριξη της Huawei.