Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Public x Soteur: Συλλεκτική Τσάντα Πολλαπλών Χρήσεων με Τέχνη και Περιβαλλοντική Συνείδηση

PUBLIC RETAIL ΑΕ
Πληροφορίες Επιχείρησης

Στα Public, η κυκλική οικονομία υιοθετείται με έναν πολύχρωμο και συναισθηματικό τρόπο, μέσω της νέας τσάντας πολλαπλών χρήσεων. Η συνεργασία με τον καλλιτέχνη Σωτήρη Φωκέα (Soteur) φέρνει στο προσκήνιο μια τσάντα που αγκαλιάζει όχι μόνο αγαπημένες αγορές, αλλά και στιγμές, χαμόγελα και εμπειρίες.

Πέρα από την πρακτική της φύση, η νέα Public τσάντα Soteur αποτελεί ένα έργο τέχνης καθώς και μια καινοτομία που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας. Η street art συναντά τα Public, με τον πιο δημιουργικό τρόπο! Η ιδιαίτερη αισθητική του Σωτήρη Φωκέα, συνδυασμένη με την φρέσκια ματιά των Public, δημιούργησε μια τσάντα πολλαπλών χρήσεων υψηλής ποιότητας, σε δύο μεγέθη, φτιαγμένη για να διαρκέσει στον χρόνο.

Η νέα τσάντα φέρνει μία νέα φρέσκια ματιά όχι μόνο με την καλλιτεχνική της αξία, αλλά και με την περιβαλλοντική της ευαισθησία. Η κατασκευή της από ανακυκλώσιμα υλικά αποτελεί μια ηχηρή δήλωση για την αφοσίωση των Public στην κυκλική οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Πέραν της λειτουργικότητάς της, η τσάντα γίνεται ένα μοναδικό δώρο, γεμάτο νόημα και συναίσθημα. Η αγορά της αποτελεί μια πράξη φροντίδας προς το περιβάλλον, αλλά και προς τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Ανακαλύψτε την στα καταστήματα Public Γλυφάδας, Golden hall, Συντάγματος, The Mall Athens, Πειραιά, Cosmos Mall Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή, καθώς και στο Public.gr. Αφήστε την τέχνη και την περιβαλλοντική συνείδηση να σας συντροφεύσουν σε κάθε σας βήμα, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές και συμβάλετε και εσείς στο πρόγραμμα Love Earth των Public.

Ανακαλύψτε τη τσάντα εδώ.