Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η HPE πραγματοποίησε το HPE Aruba Networking Day για πελάτες και συνεργάτες

HEWLETT-PACKARD HELLAS ΕΠΕ
Πληροφορίες Επιχείρησης

Η Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE), ο παγκόσμιος edge-to-cloud κατασκευαστής, διοργάνωσε πρόσφατα την εκδήλωση HPE Aruba Networking Day με βασικό θέμα το Edge και τις λύσεις δικτύωσης HPE Aruba, στο Golf Prive στη Γλυφάδα. Πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά όλο το φάσμα των λύσεων και τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες λύσεις της εταιρείας.

Την ημερίδα άνοιξε ο κος Μιχάλης Κασιμιώτης, Managing Director HPE Greece & Cyprus, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι λεπτομερείς παρουσιάσεις των στελεχών της HPE. Στη συνέχεια, ο HPE Aruba Networking Sales Manager, κος Βαρδής Βασιλαντωνάκης, στην παρουσίασή του αναφέρθηκε στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν οι CIOs μέχρι και το 2025, αλλά και στα βασικότερα trends που αφορούν στη δικτύωση και πώς αυτά απαντώνται από τις λύσεις Aruba της HPE.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο  Alberto Perez, SASE Business Development, South Europe, ο οποίος παρουσίασε την προσέγγιση της HPE πάνω στο SASE (Secure Access Service Edge) και ο  Eric de Mython,  Hospitality Business Development Manager, ο οποίος αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ξενοδοχειακές μονάδες και αφορούν τόσο στο business όσο και στη διαχείριση που απαιτείται από τα τμήματα ΙΤ που διαθέτουν.

Εκπρόσωποι από τον κλάδο της φιλοξενίας και της εκπαίδευσης μίλησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά τονίζοντας την ανάγκη ύπαρξης δικτυακού εξοπλισμού και λύσεων που θα προσφέρουν αξιόπιστη σύνδεση στους τελικούς χρήστες προκειμένου να απολαμβάνουν μία εξαιρετική εμπειρία σύνδεσης στο διαδίκτυο. Όπως ανέφεραν τα μέλη του panel, η πρόκληση αυτή γίνεται συνεχώς μεγαλύτερη δεδομένου ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των συσκευών που χρησιμοποιούν οι χρήστες των δικτύων στις ξενοδοχειακές μονάδες ή στα μεγάλα campus. Από τη συζήτηση προέκυψε ότι εξίσου σημαντική είναι η ανάγκη για λύσεις που θα προσφέρουν τη δυνατότητα παρακολούθησης μέσα από ένα σημείο όλων των δικτυωμένων συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των IoT συσκευών που αποτελούν τη νέα τάση. Ενώ, τέλος, όλοι συμφώνησαν στο γεγονός ότι το ΑΙ προσφέρει πολλές επιπλέον δυνατότητες και αποτελεί μία από τις πλέον βασικές τάσεις.

Ακολούθησε panel με εκπροσώπους από το χώρο του Retail και του Banking οι οποίοι επισήμαναν εξίσου την αξία του AI, τονίζοντας παράλληλα ότι η  κυβερνοασφάλεια είναι ένα κρίσιμης σημασίας ζήτημα, ιδίως από τη στιγμή που το IoT φέρνει στο δίκτυο έναν τεράστιο αριθμό συσκευών. Το panel ολοκληρώθηκε με όλα τα μέλη να συμφωνούν ότι η HPE διαθέτει τις λύσεις εκείνες που βοηθούν τις εταιρείες με πολλαπλά σημεία παρουσίας να προσφέρουν νέες, εξελιγμένες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Ο κύκλος των παρουσιάσεων και συζητήσεων έκλεισε μιλώντας για το ΗΡΕ Customer Innovation Center–Geneva, που αποτελεί τον προορισμό για την απόλυτη εμπειρία με τις τεχνολογίες HPE Aruba.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με ένα cocktail πάρτι στο χώρο του event και πολύ networking. Συντονιστής του HPE Aruba Networking Day ήταν ο έγκριτος δημοσιογράφος κος Δημήτρης Μαλλάς.