Προκηρύξεις - Διαβουλεύσεις

Διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσιών για τη δημιουργία “Πλατφόρμας ενδοδικτυακής επικοινωνίας - ΚΕΜΚΕ” της Γ.Γ.Π.Σ. & Ψ.Δ.

announcements_cover

Σας ενημερώνουμε για τη διενέργεια, ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού κάτω των ορίων με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας τιμής για την παροχή υπηρεσιών για τη “Δημιουργία πλατφόρμας ενδοδικτυακής επικοινωνίας – ΚΕΜΚΕ”. Αναθέτουσα αρχή είναι το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και φορέας για τον οποίο προορίζεται η σύμβαση η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων & Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Γ.Γ.Π.Σ. & Ψ.Δ.).

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη της αρχικής σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 70.060,00€, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. 24%, με δικαίωμα προαίρεσης το οποίο αφορά την παροχή υπηρεσιών συντήρησης, μετά τη λήξη της Περιόδου Εγγύησης Καλής Λειτουργίας των δύο (2) ετών, για μέγιστη χρονική διάρκεια τριών (3) ετών και ανέρχεται στο ποσό των 22.523,59€, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ 24%. Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 92.583,59€.

Η κυρίως σύμβαση χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - NextGeneration EU στο Πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0” με φορέα χρηματοδότησης το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών (ΣΑΤΑ: 051, με κωδικό 2022ΤΑ05100011).

Η προσφορά από τους υποψήφιους οικονομικούς φορείς υποβάλλεται για το σύνολο των ζητουμένων υπηρεσιών.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Η καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών είναι η Τετάρτη 24/7/2024, ώρα 17:00. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25/7/2024, ώρα 10:00.

Οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς μπορούν να ζητήσουν συμπληρωματικές πληροφορίες ή διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της Διακήρυξης μέχρι και δώδεκα (12) ημέρες προ της καταληκτικής προθεσμίας υποβολής προσφορών.

Για πληροφορίες επί της διαγωνιστικής διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Λεμονιά Σουγλέ, τηλ. 2109098453, e-mail: l.sougle@mindigital.gr.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ (PDF)