World Congress on Innovation & Technology 2022, Connecting and Transforming the World (13-15/9/2022)

Σας ενημερώνουμε ότι το διάστημα 13-15/9/2022 θα πραγματοποιηθεί, στο Πενάνγκ στη Μαλαισία, το World Congress on Innovation & Technology 2022 (WCIT 2022), το οποίο διοργανώνει ο WITSA (World Innovation, Technology and Services Alliance - Παγκόσμιος Σύνδεσμος Υπηρεσιών Καινοτομίας και Τεχνολογίας).

Το WCIT 2022 Malaysia είναι η 26η διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου Καινοτομίας & Τεχνολογίας και περιλαμβάνει συζητήσεις με οραματιστές, ηγέτες της βιομηχανίας, κυβερνήσεις και ακαδημαϊκούς από περισσότερες από 80 χώρες, συζητήσεις σχετικά με τις επιπτώσεις των τεχνολογικών εξελίξεων στις νομικές, πολιτικές και οικονομικές τάσεις, που επηρεάζουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες ΤΠΕ, παρουσιάσεις καινοτόμων λύσεων από πρωτοποριακές τεχνολογίες και B2B/G2G συναντήσεις για τον εντοπισμό και την εξασφάλιση νέων επενδυτικών ευκαιριών.

Επίσης, στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των Global Innovation and Tech Excellence Awards 2022, στο πλαίσιο των οποίων ο ΣΕΠΕ, ως μέλος του WITSA (από το 1996), φέτος έχει υποβάλει 10 ελληνικές υποψηφιότητες.

Στόχος των βραβείων είναι να αναδειχθούν οι καλύτερες επιχειρήσεις και οι καλύτεροι χρήστες του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, οι οποίοι ξεχωρίζουν για τα επιτεύγματα τους σε ό,τι αφορά τις εφαρμογές ΤΠΕ για το Δημόσιο Τομέα, τον Ιδιωτικό Τομέα, τη Δημιουργία Ψηφιακών Ευκαιριών και την Αειφόρο Ανάπτυξη.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://wcit2022.com/wcit/home.